Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 180 g de agua
- 5 g de levadura fresca
- 1 pizca de azúcar
- 350 g de harina de trigo
- 50 g de semolina fina
- 30 g de aceite de oliva
- ⅘ cdita de sal
- 1 diente de ajo
- 5 g de hojas de salvia fresca
- 200 g de queso ricotta
- 250 g de mozzarella, en piezas
- aceite de oliva, para engrasar
- harina de trigo, para enharinar
- 200 g de corazones de alcachofa en salmuera, en aceite, escurridos, picados groseramente
- chiles jalapeños en escabeche, en rebanadas
- Nutriční hodnoty
- na 1 rebanadas
- Kalorie
- 1525.7 kJ / 364.7 kcal
- Protein
- 15.6 g
- Sacharidy
- 40.8 g
- Tuk
- 15.2 g
- Nasycený tuk
- 6.9 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 427.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bolitas de nuez
30 min
Papitas negras
55 min
Chilorio
1 Std.
Filete de pescado con costra de café
30 min
Sándwiches de ensalada de pollo
50 min
Bagels rosas con ensalada de pollo, aguacate y verduras
1h 30min
Ravioles de cerdeña (Culurgiones)
2u. 30min
Pierna de cerdo colorada
1 Std.
Dumpligs de matcha
45 min
Focaccia con pesto de albahaca, mozzarella y jitomate fresco
3 Std. 20 Min
Latte helado de té negro y moras TM6
10 Min
Galletas de invierno
45 min