Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Tang zhong o water roux
- 150 g de agua
- 30 g de harina
Masa
- 540 g de harina
- 1 sobre de levadura seca instantánea
- 60 g de leche en polvo
- 210 g de agua
- 50 g de aceite de oliva extra virgen
- 10 g de sal
-
agua, para barnizar
nebo leche, para barnizar - 1 cdita de ajonjolí
- Nutriční hodnoty
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 474 kJ / 113 kcal
- Protein
- 3.2 g
- Sacharidy
- 18.02 g
- Tuk
- 3.15 g
- Vláknina
- 0.93 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pan de caja blanco
2hod.
Pan de caja con ajonjolí
2hod.
Pan de queso
2h 30min
Pan al vapor
1h 30 min
Galletas de almendra
1 Std. 20 Min
Trenza de pan de leche
2h 20min
Pan de leche
2h 20min
Pan pita
1h 40min
Masa madre (levadura natural)
120hod.
Pan con levadura química
30 min
Baguette
3sa 45 dk
Hogaza exprés
50 Min