Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 220 g de agua
- 1 cdita de azúcar
- 10 g de levadura seca instantánea
- 2 cditas de orégano
- 400 g de harina
- 30 g de aceite de oliva, y un poco más para engrasar
- 1 cdita de sal
- 20 g de cebolla morada, fileteada
- 100 g de papa, en rodajas muy finas
- 2 ramitas de romero, solamente las hojas
- 2 cditas de sal gruesa
- 3 cditas de aceite de albahaca
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 974 kJ / 232 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 42 g
- Tuk
- 4 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Focaccia con cebolla, aceitunas y romero
1h
Manakish (pan zaatar)
2h 40 min
Borrecas rellenas
1 Std. 30 Min
Masa sablé
10min
Pan pita
1 Std. 30 Min
Pan de brioche al vapor
2h 40 min
Pastel de canela y nuez
1h
Pay de nuez con chocolate
1h 10min
Panqué con semillas de amapola
1h
Focaccia - Demo presentadores
35 min
Pan de caja con ajonjolí
2 Std.
Scones con mantequilla de frambuesa
25 Min