Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 15 g de levadura prensada fresca
- 150 g de agua mineral
- 250 g de harina, y un poco más para trabajar
- 1 cucharadita de sal
- aceite, para engrasar
- 1000 g de agua
- Nutriční hodnoty
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 250 kJ / 60 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 1 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pan blanco
1 Std. 40 Min
Pan de caja con ajonjolí
2 Std.
Pan integral
3h
Pan integral de semillas
2 Std. 50 Min
Panecillos integrales
3h 40min
Pan integral con cerveza y aceite de oliva
2 Std. 50 Min
Pan rápido
1 Std. 35 Min
Panes al vapor
40 Min
Grissinos (Palitos de pan)
1 Std.
Pan de brioche al vapor
2h 40 min
Pan de maíz (Broa)
2h 20 min
Pan con levadura química
30 min