Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 gramos de agua
- 80 gramos de aceite de oliva
- 30 gramos de levadura prensada fresca
- 700 gramos de harina
- 1 cucharadita de sal
- 170 gramos de queso feta, troceado
- 50 gramos de cebolla
- 100 gramos de aceitunas verdes deshuesadas
- Nutriční hodnoty
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 320 kJ / 76 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 3 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pan de brioche
5h
Hogaza de vino tinto
15h 30min
Croissants
6h
Pan de pumate, aceitunas negras y romero
30min
Bollitos de albahaca y parmesano
2 Std. 50 Min
Pan de canela
3 Std.
Bollitos blancos de albahaca y parmesano
2 Std. 50 Min
Focaccia de jitomate
1 Std.
Pizza con arúgula y tomate seco
50min
Hogaza de papa
3 Std. 35 Min
Pan de brioche al vapor
2h 40min
Pan de caja
2 Std. 30 Min