
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de zanahoria pelada, en bastones (aprox. 8 cm x 2 cm)
- 150 g de daikon pelado, en bastones (aprox. 8 cm x 2 cm)
- 2 diente de ajo pelado
- 1 chile rojo, fresco sin semillas, en trozos
- 500 g de carne de cerdo limpia, en cubos (3 cm)
- 10 g de salsa de pescado
- 1 ½ cdita de sal
- ¼ cdita de pimienta negra molida
- 770 g de agua
- 2 pizcas de azúcar
- 1 cdita de levadura seca
- aceite vegetal para engrasar
- 250 g de harina de trigo
- 15 g de aceite vegetal
- 5 g de hojas de cilantro
- 30 g vinagre de arroz
- 1 cdita azúcar
- 4 cdas de mayonesa
- 2 cda de salsa sriracha
- aceite vegetal para freír
- 100 g paté (volitelně)
- 50 g pepino en rebanadas
- hojas de cilantro para servir
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 734.1 kcal / 3071.5 kJ
- Protein
- 28.9 g
- Tuk
- 43.7 g
- Sacharidy
- 57.2 g
- Vláknina
- 3.6 g
- Nasycený tuk
- 11.8 g
- Sodík
- 1413.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sopa de coliflor y pollo
40 Min
Perlas de uva Concord con champán
40 Min
Cóctel virgen de chai y vainilla
45 Min
Pay de limón con galletas
12 Std.
Gelatina de mango
6 Std. 15 Min
Sopa de verduras y frijoles
15 Min
Ceviche de Coliflor (Black Diamond)
30 Min
Manojos de ejotes y papas al vapor
55 Min
Vegetales glaseados TM6
50 Std.
Barbacoa de res con salsa borracha (Nuevo León)
5 Std.
Cazuela de porotos con rabas y camarones
6 Std. 10 Min
Puré de papa y poro
40 Min