
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (3 cm)
- 250 g di latte
- 2 uova
- 1 pizzico di sale
- 380 g di farina tipo 00
- 1 bustina di lievito istantaneo per torte salate
- 60 g di semi di sesamo tostati + q.b
- 100 g di semi di girasole
- 130 g di burro a temperatura ambiente e a pezzi
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 658 kcal / 2752 kJ
- Protein
- 21.2 g
- Tuk
- 47.2 g
- Sacharidy
- 39.8 g
Alternativní recepty
Girelle alla pizza
3 Std. 10 Min
Brownies
45 Min
Bottoncini al pomodoro farciti
5 Std.
Muffin dell'Alto Adige
40 Min
Trancetti di cheesecake menta e cioccolato
1 Std. 30 Min
Muffin con pancetta affumicata, Parmigiano reggiano e crema al Gorgonzola
3 Std. 30 Min
Rose di salamino con sfoglia aromatizzata
1 Std.
Muffin al Parmigiano Reggiano e noci
45 Min
Plumcake salato di primavera
1 Std.
Salatini würstel ed Emmental
1 Std.
Bocconcini di polenta e salsiccia al forno
1 Std. 25 Min
Plumcake salato al tonno
55 Min