Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 5 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 300 g de jus de tomate
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 8 feuilles de basilic frais
- 400 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- 500 g de fraises, émincées en lamelles de 5 mm d'épaisseur
- 30 g de crème de vinaigre balsamique
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1066 kJ / 256 kcal
- Protein
- 3.8 g
- Sacharidy
- 9.2 g
- Tuk
- 21.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sphères glacées au caramel de café
24 Std.
Croustillant chocolat-framboise
16h
Terrine de canard
24 Std.
Tiramisu poivron-framboise
8 Std. 45 Min
Verrines bretonnes au lait ribot
30 Min
Pain grillé suédois aux graines de pavot et au romarin
Žádné hodnocení
Décembre - Bûche choco caramel
50 Min
Filet de truite saumonée à la sauce sublime
35 Min
Salade d'asperge, crevettes et amandes
45 Min
Ballotine comme un macaron
25 Min
Soupe de concombre et brochettes de crevettes
35 Min
Ananas en papillote
1 Std.