Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 5 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 300 g de jus de tomate
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 8 feuilles de basilic frais
- 400 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- 500 g de fraises, émincées en lamelles de 5 mm d'épaisseur
- 30 g de crème de vinaigre balsamique
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1066 kJ / 256 kcal
- Protein
- 3.8 g
- Sacharidy
- 9.2 g
- Tuk
- 21.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Aumônières de petits légumes
40 Min
Verrines "toutes vertes"
30 min
Amuse bouche : ravioles de Saint-Jacques acidulées
50min
Tuiles au fromage
15min
Ballotine de saumon
25 min
Aumônière de pommes et caramel au beurre salé
40 Min
Dariole de saumon fumé aux épinards frais
2h 15 min
Carpaccio de saint-jacques
45 min
Minitartelettes à la carotte et à la crème d'orange
2 godz.
Amuse bouche : cromesquis de carotte
1h
Choux à la mousse de petits pois
4h
Bonbon choco-ramel à la fleur de sel de Guérande (Eric Guérin)
24 Std. 30 Min