
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte sablée
- 3 œufs blancs et jaunes séparés
- 70 g de sucre en poudre
- 20 g d'eau
- 250 g de farine de blé et un peu pour le moule
- 125 g de beurre doux coupé en morceaux, et un peu pour le moule
- 1 pincée de sel
La garniture
- 180 g de confiture d'abricots
- 60 g d'écorce de citron confit
La meringue
- 20 g de farine de blé
- 80 g d'amandes en poudre
- 60 g de sucre glace maison
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 609.8 kcal / 2549.2 kJ
- Protein
- 10.2 g
- Tuk
- 26.5 g
- Sacharidy
- 82.7 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Briouats
35min
Cake aux fruits confits
4hod.
Broyé du Poitou
1hod. 15min
Le drômois
12hod. 45min
Pain de Gênes
1hod.
Croustade aux pommes
50min
Biscuits italiens aux fruits secs
35min
Charlotte au pain de mie
2hod. 30min
Pithiviers
2hod.
Millas
1hod.
Galette au beurre
1hod.
Gâteau basque à la confiture de cerises
50min