Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Les pavés de chocolat
- 3 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 300 g de crème liquide entière
- 140 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- 50 g d'eau
- 1 bouquet de menthe fraîche, effeuillé
- 65 g de sucre en poudre
- 4 jaunes d'œufs
L'écume de menthe
- 250 g de lait
- ½ bouquet de menthe fraîche
- gouttes de colorant alimentaire vert (volitelně)
- 2 c. à soupe de cacao en poudre non sucré
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 512 kJ / 123 kcal
- Protein
- 2.2 g
- Sacharidy
- 6.4 g
- Tuk
- 9.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Emulsion de chocolat aux épices et fruits frais
12 godz. 20 min
Croustillant chocolat-framboise
16 godz.
Bouchée croquante à l'abricot
24 Std. 55 Min
Pavlova mangue-kiwi
4h 10min
Rillettes de canard et bavarois à la courge
13 Std.
Le drômois
12h 45min
Choux meringués aux fruits de la Passion
2 godz. 45 min
Filet de truite du Grand Morin au vin d'Argenteuil, velours de cresson de Méréville - Eric Robert
Keine Bewertungen
Gâteau au café et à la vanille
5h 15 min
Crème à la fève tonka, brochette de banane rôtie à la cannelle
20min
Saint-honoré - Bruno Dinel
2u. 20min
Le macaron caramel
1h 50 min.