Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La crème (la veille)
- 135 g de jus de pamplemousse
- 150 g de sucre en poudre
- 3 œufs
- 130 g de beurre doux
La mousse (le jour même)
- 3 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 1 blanc d'œuf
- 60 g de sucre glace maison
- 180 g de crème liquide entière, très froide
- 4 c. à soupe de jus de pamplemousse
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1630 kJ / 390 kcal
- Protein
- 2.2 g
- Sacharidy
- 35 g
- Tuk
- 26.8 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Blanc-manger coco-ananas
4 Std. 15 Min
Terrine en mousse de fruits
4 Std. 30 Min
Verrines aux fraises de saison
1h 30min
Mousse d'abricot aux amandes
Žádné hodnocení
Eclairs à l'orange
4 Std. 25 Min
Glace façon "Viennetta" vanille-chocolat
8h 50min
Tiramisu pêche-lavande
3h 20 min
Tartare d'abricots mousse de mascarpone
2j 15 menit
Entremets mangue-coco
2u. 25min
Choux à la mousse de petits pois
4h
Bavarois à la mangue
7h
Mousse à l'abricot
3u. 30min