Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La crème (la veille)
- 135 g de jus de pamplemousse
- 150 g de sucre en poudre
- 3 œufs
- 130 g de beurre doux
La mousse (le jour même)
- 3 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 1 blanc d'œuf
- 60 g de sucre glace maison
- 180 g de crème liquide entière, très froide
- 4 c. à soupe de jus de pamplemousse
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1630 kJ / 390 kcal
- Protein
- 2.2 g
- Sacharidy
- 35 g
- Tuk
- 26.8 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Verrines à l'orange
1 Std. 15 Min
Tarte au citron destructurée
20 min
Mousse au chocolat
3 godz. 20 min
Sabayon au citron
15 Min
Crème brûlée au chocolat
3hod. 15min
Dômes banane et chocolat
6 Std. 30 Min
Bonbon choco-ramel à la fleur de sel de Guérande (Eric Guérin)
24h 30 min
Mousse au caramel salé
4h 30min
Crème brûlée à la violette
2 Std. 15 Min
Mousse au chocolat croustillante
2 Std.
Mousse au chocolat magique
15 Min
Crème anglaise à l'orange
1 Std.