Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La crème (la veille)
- 135 g de jus de pamplemousse
- 150 g de sucre en poudre
- 3 œufs
- 130 g de beurre doux
La mousse (le jour même)
- 3 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 1 blanc d'œuf
- 60 g de sucre glace maison
- 180 g de crème liquide entière, très froide
- 4 c. à soupe de jus de pamplemousse
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1630 kJ / 390 kcal
- Protein
- 2.2 g
- Sacharidy
- 35 g
- Tuk
- 26.8 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Minibûche cerise amarena
40min
Mousse à l'abricot
3h 30min
Chutney de pomme, foie gras en croûte de pain d'épices
45 min
Verrines à l'orange
1h 15min
Tiramisu aux cerises
2h 15min
Crumble poires, caramel et petits Lu
45 min
Caille au pain d'épices et cassis
1u.
Cocktail du printemps
5 Min
Gâteau meringué aux fruits rouges
50min
Fraîcheur de nectarine en verrines
25min
Mousse au chocolat magique
15min
Mousse au chocolat et dentelles à l'orange
3h 10min