Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Massa
- 70 g manteiga
- 30 g banha
- 410 g farinha tipo 65
- 100 g água gelada
- 25 g cachaça
- ½ c. chá de sal fino
Recheio
- 15 g salsa
- 50 g azeitonas pretas s/ caroço
- 100 g cebola cortada em pedaços
- 2 dentes de alho
- 30 g azeite
- 2 c. chá de colorau
- 450 g carne de vaca picada
- 30 g vinho branco
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 10 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- Água q.b. p/ pincelar
- Óleo q.b. p/ fritar
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 2042 kJ / 488.1 kcal
- Protein
- 16.4 g
- Sacharidy
- 40.4 g
- Tuk
- 27.5 g
- Nasycený tuk
- 11 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 524 mg
Alternativní recepty
Frango com quiabo
50 Min
Bolinho de chuva
30 Min
Bolo de fubá
50 Min
Pastéis recheados com carne
2h 15min
Brigadeirão
2 Std. 30 Min
Coxinha de frango
1h 45min
Massa aerada (podre)
20min
Fatias húngaras
1h 50min
Pastel de carne
3h 15min
Pudim gelado de leite condensado
8h 20min
Pão de queijo fácil
30 Min
Pão de queijo
1 Std.