Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Massa
- 70 g manteiga
- 30 g banha
- 410 g farinha tipo 65
- 100 g água gelada
- 25 g cachaça
- ½ c. chá de sal fino
Recheio
- 15 g salsa
- 50 g azeitonas pretas s/ caroço
- 100 g cebola cortada em pedaços
- 2 dentes de alho
- 30 g azeite
- 2 c. chá de colorau
- 450 g carne de vaca picada
- 30 g vinho branco
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 10 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- Água q.b. p/ pincelar
- Óleo q.b. p/ fritar
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 2042 kJ / 488.1 kcal
- Protein
- 16.4 g
- Sacharidy
- 40.4 g
- Tuk
- 27.5 g
- Nasycený tuk
- 11 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 524 mg
Alternativní recepty
Coxinhas de frango sem massa
1 Std.
Acarajé - Pastel de feijão-frade com recheio de leite de coco
45 min
Biscoito goiabinha
45 min
Coxinha de frango
1h 45 min
Massa para coxinha
30 min
Fatias húngaras
1 Std. 50 Min
Brioche de parmesão
1h 45 min
Quibebe
35 min
Esfiha de carne fechada
2u. 20min
Bolo de fubá
50 min
Bolinho de chuva
30 min
Pão de queijo
1 Std.