Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g Olivenöl
- 1 ¼ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- ¼ TL Paprika rosenscharf
- 2 TL Majoran, getrocknet
- 500 g Schweinefilet, in Scheiben (2 cm)
- 1000 g Gnocchi, aus dem Kühlregal
- 250 g Mozzarella (2 Kugeln), halbiert
- 200 g Möhren, in Stücken
- 100 g Staudensellerie, in Stücken
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
- 200 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 40 g Tomatenmark
- ½ TL Thymian, getrocknet
- 15 g Speisestärke
- 100 g Sahne
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2720 kJ / 649 kcal
- Protein
- 34 g
- Sacharidy
- 66 g
- Tuk
- 26 g
- Vláknina
- 5.7 g
Alternativní recepty
Schweinefilet in Metaxasauce
1h 30 min
Schweinegeschnetzeltes Jäger Art mit Spätzle
30 Min
Schweinefilet-Brokkoli-Auflauf
1 Std. 15 Min
Ofentortellini
45 Min
Schweine-Tomaten-Geschnetzeltes mit Gnocchi
1 Std.
Gyros mit Ofendrillingen und Paprikasauce
30 Min
Schnitzeltopf mit Gnocchi
1 Std.
Gyros-Geschnetzeltes
1h 10min
Schinken-Hack-Röllchen mit Möhrenreis
1 Std.
Putenschnitzel-Gnocchi-Auflauf mit Ratatouille-Sauce
50 Min
Reis-Schnitzel-Topf mit Paprika
3h
Schupfnudel-Bratwurst-Auflauf
1 godz. 20 min