Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 25 g Öl
- 500 g Gyros-Geschnetzeltes, gewürzt
- 450 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l) - 800 g Kartoffeln, in Stücken
- 250 g rote Paprika, in Streifen (1 cm breit)
- 200 g Champignons, in Scheiben (5 mm)
- 40 g Weinbrand (z.B. Metaxa)
- 15 g Speisestärke
- 70 g Tomatenmark
- 150 g Crème légère
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2194 kJ / 525 kcal
- Protein
- 36 g
- Sacharidy
- 44 g
- Tuk
- 19 g
- Vláknina
- 9.1 g
Alternativní recepty
Schaschlik mit Paprika und Reis
1h 10 min
Schaschlikspieße aus dem Varoma
1h 10 min
Paprikagulasch
1h 25min
Puten-Schaschlik mit Reis und Gemüsesauce
2h 45min
Überbackenes Schweineschnitzel mit Kartoffeln
1h 10 min
Paprika-Hack-Kartoffeln
55min
Schweine-Tomaten-Geschnetzeltes mit Gnocchi
1u.
Schnitzeltopf mit Gnocchi
1u.
Paprika-Hähnchen-Geschnetzeltes zu Bandnudeln
40min
Hähnchen mit Paprika-Möhren-Reis und Schnittlauchsauce
1 Std. 15 Min
Reis-Schnitzel-Topf mit Paprika
3h
Schweinefilet mit Gnocchi aus dem Ofen
1h 10 min