Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 25 g Öl
- 500 g Gyros-Geschnetzeltes, gewürzt
- 450 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l) - 800 g Kartoffeln, in Stücken
- 250 g rote Paprika, in Streifen (1 cm breit)
- 200 g Champignons, in Scheiben (5 mm)
- 40 g Weinbrand (z.B. Metaxa)
- 15 g Speisestärke
- 70 g Tomatenmark
- 150 g Crème légère
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2194 kJ / 525 kcal
- Protein
- 36 g
- Sacharidy
- 44 g
- Tuk
- 19 g
- Vláknina
- 9.1 g
Alternativní recepty
Reis-Schnitzel-Topf mit Paprika
3h
Schweine-Tomaten-Geschnetzeltes mit Gnocchi
1h
Puten-Schaschlik mit Reis und Gemüsesauce
2h 45min
Schnelles Hähnchengulasch
40 min
Schaschlikspieße aus dem Varoma
1h 10min
Paprika-Hähnchen-Geschnetzeltes zu Bandnudeln
40 min
Schnitzeltopf mit Gnocchi
1h
Schaschlik mit Paprika und Reis
1h 10min
Gyros mit Ofendrillingen und Paprikasauce
30 min
Paprikagulasch
1h 25min
Schweinefilet mit Gnocchi aus dem Ofen
1h 10min
Räuberfleisch
1 Std. 15 Min