Olivenbutter

Olivenbutter

4.1 12 hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 1hod. 5min.
8 Portionen

Suroviny

  • schwarze Oliven mild (z. B. spanische Hojiblanca), entkernt
    30 g
  • Butter in Stücken
    100 g
  • Zitronensaft
    1 TL
  • Zitronenschale, gerieben
    ½ TL
  • frischer Thymian Blättchen abgezupft
    2 Stängel
  • Salz
    1 Prise

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 8 Portionen

Protein 1 g
Kalorie 3411 kJ / 815 kcal
Tuk 88 g
Vláknina 2.4 g
Sacharidy 2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...