Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g schwarze Oliven mild (z. B. spanische Hojiblanca), entkernt
- 100 g Butter, in Stücken
- 1 TL Zitronensaft
- ½ TL Zitronenschale, gerieben
- 2 Stängel frischer Thymian, Blättchen abgezupft
- 1 Prise Salz
- Nutriční hodnoty
- na 8 Portionen
- Kalorie
- 3411 kJ / 815 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 88 g
- Vláknina
- 2.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Basilikum-Parmesan-Creme
5 Min
Kapern-Ei Aufstrich
25 min
Schinkencreme
5 Min
Kürbiskernpesto
30 min
Camembertaufstrich
15min
Parmesancreme
5 Min
Orangeroter Aivar-Hummus
1h 15min
Schinkenaufstrich
10 min
Gorgonzola-Creme mit Birne
10 min
Apfel-Zwiebel-Aufstrich
1 Std. 10 Min
Pistazien-Frischkäse-Aufstrich
5 Min
Wurstaufstrich
10 min