Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
40 - 45
g Koriander, frisch, Blättchen abgezupft, feine Stängel grob geschnitten
nebo 40 - 45 g Petersilie, frisch, Blättchen abgezupft, feine Stängel grob geschnitten - 80 g Salz, unjodiert
- 20 g Sesamöl, geröstet
- 40 g frischer Ingwer, geschält, in Scheiben
-
4
frische Kaffir-Limettenblätter
nebo 1 Stängel frisches Zitronengras, in Scheiben (5 mm) - 2 Knoblauchzehen, halbiert
- 350 g Karotten, geschält, in Stücken
- 250 g rote Paprika, in Stücken
- 1 Stück Bird's Eye Chili, frisch, entkernt, halbiert
- 150 g Frühlingszwiebeln, in Stücken
- 150 g Paradeiser, in Stücken
- 60 g Misopaste
- Nutriční hodnoty
- na 1 Schraubglas
- Kalorie
- 644 kJ / 154 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 18 g
- Tuk
- 7 g
- Vláknina
- 8 g
Alternativní recepty
Aquafaba Pavlova
2 Std. 35 Min
Wels mit Kümmel-Borschtsch
1óra 15p
Veganer Cashew Chedder Käse
3 Std. 10 Min
Asia Vinaigrette
5 Min
Ingwersalzpaste
30 min
Garam Masala (Gewürzmischung)
10 min
Kokosjoghurt (vegan)
12h 25min
Kimchi
74hod. 15min
Sambal - indonesische Würzpaste "hot"
1h
Confierter Knoblauch
27hod. 15min
Paradeiser-Chili-Sauce
1h
Vietnamesische Beef Pho
1 godz. 45 min