Diamanti ripieni di gelato al whisky

Diamanti ripieni di gelato al whisky

4.7 3 hodnocení
Příprava 40min.
Celkový 5hod. 55min.
18 pezzi

Suroviny

  • 150 g di cioccolato fondente a pezzi
  • 50 g di zucchero
  • 250 g di mascarpone
  • 20 g di caffè espresso
  • 1 cucchiaino di Whisky

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 1.6 g
Kalorie 485 kJ / 116 kcal
Tuk 9.3 g
Vláknina 0.7 g
Sacharidy 7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...