Diamanti ripieni di gelato al whisky

Diamanti ripieni di gelato al whisky

4.7 3 hodnocení
Příprava 40min
Celkový 5hod. 55min
18 pezzi

Suroviny

  • di cioccolato fondente a pezzi
    150 g
  • di zucchero
    50 g
  • di mascarpone
    250 g
  • di caffè espresso
    20 g
  • di Whisky
    1 cucchiaino

Nutriční hodnoty na 1 porzione

Kalorie 116 kcal / 485 kJ
Protein 1.6 g
Tuk 9.3 g
Sacharidy 7 g
Vláknina 0.7 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...