Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 - 2 limoni, la scorza (senza la parte bianca)
- 175 g di farina manitoba
- 70 g di acqua
- 4 tuorli
- 1 uovo
- 10 g di lievito di birra fresco
- 175 g di farina tipo 00 + q.b.
- 5 g di sale
- 60 g di miele di acacia + q.b.
- 60 g di burro morbido a pezzi + q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 351 kJ / 84 kcal
- Protein
- 2.3 g
- Sacharidy
- 12.3 g
- Tuk
- 3.2 g
- Vláknina
- 0.5 g
Alternativní recepty
Panini basilico e pomodori secchi
3h 15min
Panini con arachidi
6h
Pane alle olive
2 Std. 20 Min
Baguette dolce
4h 30min
Filone saporito
5 Std. 20 Min
Panini al latte
4u. 50min
Brioche morbide molisane
7h
Filoncini alla cipolla
3h 50min
Brioches senza burro
4h
Pane al semolino
4h
Pan brioche allo yogurt
5 Std. 15 Min
Focaccine con scarola
50min