Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 500 g di farina tipo 0
- 60 g di strutto
- 2 cucchiaini di bicarbonato di sodio
- 10 g di sale
- 250 g di acqua minerale frizzante
Terminare la preparazione
- strutto q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 3745 kJ / 895 kcal
- Protein
- 14.5 g
- Sacharidy
- 95.2 g
- Tuk
- 50.7 g
- Vláknina
- 4.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pane barese
6h 15min
Gnocco emiliano
4 Std. 50 Min
Focaccia al rosmarino
2h 30min
Gnocchi di patate
1h 30min
Gnocco al forno con i ciccioli
4 Std. 50 Min
Grissini di pane
4 Std.
Sgabei
3h
Focaccia all'olio extravergine di oliva
4 godz. 55 min
Focaccia con i fiocchi (di Erica Liverani)
4h 5min
Grissini torinesi
1 godz. 35 min
Tigelle
3h 50min
Gnocco fritto
1h 5min