Torta di rose al gianduia

Torta di rose al gianduia

4.5 46 hodnocení
Příprava 30min
Celkový 4hod. 10min
12 porzioni

Suroviny

Gianduia
  • di zucchero
    50 g
  • di nocciole spellate e tostate
    50 g
  • di latte in polvere
    10 g
  • di cioccolato fondente a pezzi
    150 g
    150 g di cioccolato al latte, a pezzi
Impasto
  • di latte
    200 g
  • di zucchero
    100 g
  • di miele
    1 cucchiaino
  • di burro a pezzi + q.b. per imburrare
    100 g
  • uovo
    1
  • di estratto di vaniglia naturale
    1 goccia
  • di lievito di birra fresco
    25 g
    1 bustina di lievito di birra disidratato
  • di farina manitoba + q.b. per infarinare
    500 g
  • di sale
    1 pizzico

Nutriční hodnoty na 1 porzione

Kalorie 362 kcal / 1515 kJ
Protein 8 g
Tuk 15 g
Sacharidy 52 g
Vláknina 3 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...