Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gianduia
- 50 g di zucchero
- 50 g di nocciole spellate e tostate
- 10 g di latte in polvere
-
150
g di cioccolato fondente a pezzi
nebo 150 g di cioccolato al latte a pezzi
Impasto
- 200 g di latte
- 100 g di zucchero
- 1 cucchiaino di miele
- 100 g di burro a pezzi + q.b. per imburrare
- 1 uovo
- 1 goccia di estratto di vaniglia naturale
-
25
g di lievito di birra fresco
nebo 1 bustina di lievito di birra disidratato - 500 g di farina manitoba + q.b. per infarinare
- 1 pizzico di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1515 kJ / 362 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 52 g
- Tuk
- 15 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Danubio dolce
3h 25min
Treccia molisana pasquale
4h 30min
Crostata strudel (di Erica Liverani)
1h 45min
Torta Sacher
3 Std. 30 Min
Torta di rose brioches con crema pasticcera alle fragole
4 Std.
Frolla alla cannella segnaposto tazzina
3 Std.
Torta di rose
2 Std.
Torta Nua
2 Std.
Croissant al cioccolato
3h 35min
Treccine al kefir
7 Std. 30 Min
Krapfen ripieni alla confettura di albicocche
2 Std. 30 Min
Corona di pan di pizza
4 Std.