
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gianduia
- 50 g di zucchero
- 50 g di nocciole spellate e tostate
- 10 g di latte in polvere
-
150
g di cioccolato fondente a pezzi
nebo 150 g di cioccolato al latte a pezzi
Impasto
- 200 g di latte
- 100 g di zucchero
- 1 cucchiaino di miele
- 100 g di burro a pezzi + q.b. per imburrare
- 1 uovo
- 1 goccia di estratto di vaniglia naturale
-
25
g di lievito di birra fresco
nebo 1 bustina di lievito di birra disidratato - 500 g di farina manitoba + q.b. per infarinare
- 1 pizzico di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 362 kcal / 1515 kJ
- Protein
- 8 g
- Tuk
- 15 g
- Sacharidy
- 52 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Trancetti bigusto
1h
Pan Brioche
8h
Treccia di pan brioche ripiena
2h 20min
Danubio dolce
3h 25min
Torta di rose
2h
Torta appassionata alle amarene
1h 30min
Treccia molisana pasquale
4h 30min
Fantasia di nocciole
1h 35min
Treccia alla cannella
3h 10min
Treccia al latte
2h 30min
Torta di rose salata
4h 15min
Torta Nua
2h