Zařízení & příslušenství
白菜豆腐汤
Příprava 10min.
Celkový 35min.
4 人份
Suroviny
-
红薯粉条 放热水中泡软后沥干(泡水后约250克)100 克
-
油15 克
-
大白菜 切块300 克
-
水1300 克
-
老豆腐 切片250 克
-
盐2 茶匙
-
生抽1 茶匙
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
葱 切细末2 支
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
8.9 g
Kalorie
894 kJ /
213 kcal
Tuk
8.4 g
Vláknina
5.1 g
Sacharidy
23.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
北食荟萃
63 recepty/-ů
Čína
Čína