白菜豆腐汤
TM5 TM6

白菜豆腐汤

3.2 (39 hodnocení)

Suroviny

  • 100 克 红薯粉条 ,放热水中泡软后沥干(泡水后约250克)
  • 15 克 油
  • 300 克 大白菜 ,切块
  • 1300 克 水
  • 250 克 老豆腐 ,切片
  • 2 茶匙 盐
  • 1 茶匙 生抽
  • ¼ 茶匙 白胡椒粉
  • 2 支 葱 ,切细末

Nutriční hodnoty
na 1 人份
Kalorie
894 kJ / 213 kcal
Protein
8.9 g
Sacharidy
23.9 g
Tuk
8.4 g
Vláknina
5.1 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty