白菜豆腐汤

白菜豆腐汤

3.2 42 rating
Příprava 10min.
Celkový 35min.
4 人份

Suroviny

  • 红薯粉条 放热水中泡软后沥干(泡水后约250克)
    100 克
  • 15 克
  • 大白菜 切块
    300 克
  • 1300 克
  • 老豆腐 切片
    250 克
  • 2 茶匙
  • 生抽
    1 茶匙
  • 白胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 切细末
    2 支

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 8.9 g
Kalorie 894 kJ / 213 kcal
Tuk 8.4 g
Vláknina 5.1 g
Sacharidy 23.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...