
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 克 红薯粉条 ,放热水中泡软后沥干(泡水后约250克)
- 15 克 油
- 300 克 大白菜 ,切块
- 1300 克 水
- 250 克 老豆腐 ,切片
- 2 茶匙 盐
- 1 茶匙 生抽
- ¼ 茶匙 白胡椒粉
- 2 支 葱 ,切细末
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 213 kcal / 894 kJ
- Protein
- 8.9 g
- Tuk
- 8.4 g
- Sacharidy
- 23.9 g
- Vláknina
- 5.1 g