Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 克 虾仁 ,去除背上的筋
- 150 克 肉糜
- 1 茶匙 料酒
- 1 小撮 盐 ,根据个人口味可以调节。
- 20 克 榨菜 ,切末,水里浸泡30分钟沥干
- 5 克 紫菜
- 800 克 鸡高汤
- 1 汤匙 虾米
- 50 张 馄饨皮 ,选用小馄饨皮
- 1 小撮 盐 ,根据个人口味调节
- 适量 白胡椒粉
- 10 克 香菜 ,切末。
- 10 克 葱 ,切末。
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 1364 kJ / 326 kcal
- Protein
- 22.9 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 20.6 g