Zařízení & příslušenství
酸辣包菜
Příprava 5min.
Celkový 15min.
3 人份
Suroviny
-
油20 克
-
剁椒15 克
-
新鲜红辣椒 切末2 根
-
蒜头 切片2 瓣
-
生抽20 克
-
醋30 克
-
糖2 茶匙
-
卷心菜 切片350 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
2.6 g
Kalorie
549.7 kJ /
131.3 kcal
Tuk
7 g
Vláknina
1.8 g
Sacharidy
13.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
品味江南
69 recepty/-ů
Čína
Čína