羊肉煲

羊肉煲

3.7 59 rating
Příprava 10min.
Celkový 2hod. 45min.
8 人份

Suroviny

  • 花椒
    1 茶匙
  • 八角
    2 颗
  • 桂皮
    1 块
  • 香叶
    1 片
  • 陈皮
    2 小片
  • 羊肉 选带皮羊腿肉,切块,5厘米,提前热水汆烫
    800 克
  • 20 克
  • 大葱 切段
    30 克
  • 料酒
    50 克
  • 800 克
  • 老抽
    25 克
  • 生抽
    50 克
  • 冰糖
    30 克
  • 白萝卜 去皮,切小块,2×2厘米
    400 克
  • 新鲜香菜 装饰用
    3 - 5 支
  • 青蒜 切小段,装饰用
    1 支

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 101 mg
Protein 22.2 g
Kalorie 792.9 kJ / 189.5 kcal
Tuk 4.4 g
Vláknina 3.1 g
Nasycený tuk 0 g
Sacharidy 17.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...