Zařízení & příslušenství
羊肉煲
Příprava 10min.
Celkový 2hod. 45min.
8 人份
Suroviny
-
花椒1 茶匙
-
八角2 颗
-
桂皮1 块
-
香叶1 片
-
陈皮2 小片
-
羊肉 选带皮羊腿肉,切块,5厘米,提前热水汆烫800 克
-
姜20 克
-
大葱 切段30 克
-
料酒50 克
-
水800 克
-
老抽25 克
-
生抽50 克
-
冰糖30 克
-
白萝卜 去皮,切小块,2×2厘米400 克
-
新鲜香菜 装饰用3 - 5 支
-
青蒜 切小段,装饰用1 支
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
101 mg
Protein
22.2 g
Kalorie
792.9 kJ /
189.5 kcal
Tuk
4.4 g
Vláknina
3.1 g
Nasycený tuk
0 g
Sacharidy
17.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
TM6专属体验
12 recepty/-ů
Čína
Čína
冬日暖食
10 recepty/-ů
Čína
Čína
灵感每一刻
167 recepty/-ů
Čína
Čína