Zařízení & příslušenství
青椒干豆腐
Příprava 10min.
Celkový 20min.
4 人份
Suroviny
-
油20 克
-
新鲜红辣椒 切段1 支
-
花椒粉 (volitelně) 或自制花椒粉10 克
-
豆腐干 切片(5厘米)(见变化)300 克
-
青椒 切块(5厘米)100 克
-
水30 克
-
生抽1 茶匙
-
盐½ 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
12.8 g
Kalorie
696 kJ /
166 kcal
Tuk
8 g
Vláknina
2.1 g
Sacharidy
11.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
北食荟萃
63 recepty/-ů
Čína
Čína