雪菜肉丝炒春笋

雪菜肉丝炒春笋

4.4 8 rating
Příprava 30min.
Celkový 2hod. 30min.
3 人份

Suroviny

  • 猪里脊肉 切丝
    100 克
  • 淀粉
    1 茶匙
  • 20
  • 新鲜红辣椒 切片
    1 支
  • 雪菜 泡水约2小时后冲洗干净,切末
    250 克
  • 15 克
  • 切丝
    120 克
  • 1 小撮
  • ½ 茶匙
  • 料酒
    10 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 9.1 g
Kalorie 863.3 kJ / 206.3 kcal
Tuk 15.7 g
Vláknina 7.7 g
Sacharidy 3.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...