Zařízení & příslušenství
雪菜肉丝炒春笋
Příprava 30min.
Celkový 2hod. 30min.
3 人份
Suroviny
-
猪里脊肉 切丝100 克
-
淀粉1 茶匙
-
油20
-
新鲜红辣椒 切片1 支
-
雪菜 泡水约2小时后冲洗干净,切末250 克
-
油15 克
-
笋 切丝120 克
-
盐1 小撮
-
糖½ 茶匙
-
料酒10 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
9.1 g
Kalorie
863.3 kJ /
206.3 kcal
Tuk
15.7 g
Vláknina
7.7 g
Sacharidy
3.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
品味江南
69 recepty/-ů
Čína
Čína