Zařízení & příslušenství
土豆炖大白菜
Příprava 10min.
Celkový 35min.
4 人份
Suroviny
-
大葱 切段(3厘米)50 克
-
花椒粉 (volitelně) 约1茶匙,或自制花椒粉1 克
-
油20 克
-
土豆 去皮切块(3×3厘米)400 克
-
生抽10 克
-
大白菜 切段500 克
-
盐5 克
-
水100 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
4.3 g
Kalorie
582 kJ /
139 kcal
Tuk
5.3 g
Vláknina
2.8 g
Sacharidy
19.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
北食荟萃
63 recepty/-ů
Čína
Čína