
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 片 姜
- 20 克 油
- 600 克 五花肉 ,切成4×4厘米的块,焯水备用
- 50 克 料酒
- 15 克 老抽
- 35 克 生抽
- 100 克 水
- 50 克 糖
- 200 克 梅干菜干 ,洗净泡水1小时,并捏干水分
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 1348.7 kcal / 5643 kJ
- Protein
- 28 g
- Tuk
- 125.4 g
- Sacharidy
- 27 g
- Vláknina
- 0 g