梅干菜烧肉

4.1 47 rating
Příprava 1hod. 15min.
Celkový 1hod. 50min.
3 人份

Suroviny

  • 3 片
  • 20 克
  • 五花肉 切成4×4厘米的块,焯水备用
    600 克
  • 料酒
    50 克
  • 老抽
    20 克
  • 生抽
    35 克
  • 130 克
  • 50 克
  • 梅干菜干 洗净泡水1小时,并捏干水分
    200 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 28 g
Kalorie 5643 kJ / 1348.7 kcal
Tuk 125.4 g
Vláknina 0 g
Sacharidy 27 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...