Zařízení & příslušenství
梅干菜烧肉
Příprava 1hod. 15min.
Celkový 1hod. 50min.
3 人份
Suroviny
-
姜3 片
-
油20 克
-
五花肉 切成4×4厘米的块,焯水备用600 克
-
料酒50 克
-
老抽20 克
-
生抽35 克
-
水130 克
-
糖50 克
-
梅干菜干 洗净泡水1小时,并捏干水分200 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
28 g
Kalorie
5643 kJ /
1348.7 kcal
Tuk
125.4 g
Vláknina
0 g
Sacharidy
27 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
品味江南
69 recepty/-ů
Čína
Čína
聚会
38 recepty/-ů
Čína
Čína