Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 - 5 支 新鲜欧芹, 只取叶子
- 200 克 番茄
- 100 克 洋葱, 切块
- 100 克 胡萝卜, 切小块
- 200 克 红菜头, 去皮,切小块(3×3厘米)
- 40 克 油
- 150 克 土豆, 去皮切小块(3×3厘米)
- 100 克 红甜椒, 切小块(3×3厘米)
- 200 克 卷心菜, 切细长条状
- 1000 克 水
- 2 茶匙 盐
- ½ 茶匙 胡椒粉
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 505 kJ / 121 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 7 g
- Vláknina
- 3.3 g