Zařízení & příslušenství
红烧猪蹄
Příprava 20min.
Celkový 2hod. 10min.
4 人份
Suroviny
-
猪蹄 切小块600 克
-
油20 克
-
姜 切片10 克
-
冰糖20 克
-
老抽10 克
-
生抽20 克
-
料酒30 克
-
八角2 只
-
茴香叶2 片
-
水500 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
34.5 g
Kalorie
1961 kJ /
468 kcal
Tuk
33.3 g
Vláknina
0.6 g
Sacharidy
7.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
北食荟萃
63 recepty/-ů
Čína
Čína
聚会
38 recepty/-ů
Čína
Čína