红烧猪蹄

4.7 146 rating
Příprava 20min.
Celkový 2hod. 10min.
4 人份

Suroviny

  • 猪蹄 切小块
    600 克
  • 20 克
  • 切片
    10 克
  • 冰糖
    20 克
  • 老抽
    10 克
  • 生抽
    20 克
  • 料酒
    30 克
  • 八角
    2 只
  • 茴香叶
    2 片
  • 500 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 34.5 g
Kalorie 1961 kJ / 468 kcal
Tuk 33.3 g
Vláknina 0.6 g
Sacharidy 7.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...