油爆虾(高温版)

4.6 185 rating
Příprava 10min.
Celkový 30min.
4 人份

Suroviny

  • 八角
    1 颗
  • 桂皮 克省略
    1 小块
  • 香叶
    1 片
  • 陈皮 可省略
    1 小片
  • 冰糖
    20 克
  • 25 克
  • 切片
    10 克
  • 切段
    1 根
  • 美极鲜味汁
    30 克
  • 生抽
    5 克
  • 料酒
    25 克
  • 新鲜虾,中等大小 罗氏虾,剪去须和脚,肚子剪开
    400 克
  • 30 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 4 人份

Sodík 591.7 mg
Protein 58 g
Kalorie 3314 kJ / 792 kcal
Tuk 35.2 g
Vláknina 10.6 g
Nasycený tuk 6.1 g
Sacharidy 66.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...