Zařízení & příslušenství
黄焖鸡
Příprava 20min.
Celkový 40min.
4 人份
Suroviny
-
鸡腿肉 带皮,切5厘米块500 克
-
姜3 片
-
油20 克
-
干辣椒 切段6 支
-
葱 切段2 根
-
生抽30 克
-
料酒20 克
-
干香菇 放入水中泡开后一切四6 朵
-
白胡椒粉1 茶匙
-
蚝油15 克
-
芹菜 切段30 克
-
青甜椒 切三角块1 个
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
26.2 g
Kalorie
1583.5 kJ /
378.5 kcal
Tuk
23.4 g
Vláknina
11.2 g
Sacharidy
20.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
家的味道
80 recepty/-ů
Čína
Čína