黄焖鸡

黄焖鸡

4.1 162 rating
Příprava 20min.
Celkový 40min.
4 人份

Suroviny

  • 鸡腿肉 带皮,切5厘米块
    500 克
  • 3 片
  • 20 克
  • 干辣椒 切段
    6 支
  • 切段
    2 根
  • 生抽
    30 克
  • 料酒
    20 克
  • 干香菇 放入水中泡开后一切四
    6 朵
  • 白胡椒粉
    1 茶匙
  • 蚝油
    15 克
  • 芹菜 切段
    30 克
  • 青甜椒 切三角块
    1 个

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 26.2 g
Kalorie 1583.5 kJ / 378.5 kcal
Tuk 23.4 g
Vláknina 11.2 g
Sacharidy 20.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...