Zařízení & příslušenství
彩椒炒西兰花
Příprava 10min.
Celkový 20min.
4 人份
Suroviny
-
蒜头2 瓣
-
油10 克
-
西兰花 切小朵300 克
-
红甜椒 切小块50 克
-
黄甜椒 切小块50 克
-
盐1 茶匙
-
水 (volitelně) 依个人喜好添加20 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
608.2 mg
Protein
2.8 g
Kalorie
276.3 kJ /
66 kcal
Tuk
2.9 g
Vláknina
2.5 g
Nasycený tuk
0.2 g
Sacharidy
9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
新手入门
9 recepty/-ů
Čína
Čína