Zařízení & příslušenství
高昇排骨
Příprava 15min.
Celkový 45min.
6 人份
Suroviny
-
豬肋排 (每塊大小約4公分)600 克
-
米酒20 克
-
糖40 克
-
烏醋60 克
-
醬油80 克
-
水150 克
-
蔥 切段(約2公分)80 克
-
薑 切片30 克
-
蒜頭40 克
-
青江菜100 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
20 g
Kalorie
1455 kJ /
348 kcal
Tuk
25 g
Vláknina
1 g
Sacharidy
11 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
美善品美味秘密
157 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan
開運吉祥年菜
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan