花枝丸

花枝丸

2.5 2 rating
Příprava 30min.
Celkový 2hod.
25 顆

Suroviny

  • 花枝 去除內臟
    500 克
  • 10 克
  • 豬板油 切丁(約1公分)
    50 克
  • 日本太白粉 (馬鈴薯澱粉)
    150 克
  • ½ 茶匙
  • 1 茶匙
  • 白胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 米酒
    10 克
  • 1500 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 25 顆

Sodík 1261.5 mg
Protein 61.1 g
Kalorie 3505.5 kJ / 838.6 kcal
Tuk 52.8 g
Vláknina 1.1 g
Nasycený tuk 1020.7 g
Sacharidy 44.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...