Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 克 花枝 ,去除內臟
- 10 克 薑
- 50 克 豬板油 ,切丁(約1公分)
- 150 克 日本太白粉 (馬鈴薯澱粉)
- ½ 茶匙 鹽
- 1 茶匙 糖
- ¼ 茶匙 白胡椒粉
- 10 克 米酒
- 1500 克 水
- Nutriční hodnoty
- na 25 顆
- Kalorie
- 3505.5 kJ / 838.6 kcal
- Protein
- 61.1 g
- Sacharidy
- 44.5 g
- Tuk
- 52.8 g
- Nasycený tuk
- 1020.7 g
- Vláknina
- 1.1 g
- Sodík
- 1261.5 mg