Zařízení & příslušenství
花枝丸
Příprava 30min.
Celkový 2hod.
25 顆
Suroviny
-
花枝 去除內臟500 克
-
薑10 克
-
豬板油 切丁(約1公分)50 克
-
日本太白粉 (馬鈴薯澱粉)150 克
-
鹽½ 茶匙
-
糖1 茶匙
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
米酒10 克
-
水1500 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 25 顆
Sodík
1261.5 mg
Protein
61.1 g
Kalorie
3505.5 kJ /
838.6 kcal
Tuk
52.8 g
Vláknina
1.1 g
Nasycený tuk
1020.7 g
Sacharidy
44.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
火鍋TIY
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan
超市系列-海鮮
9 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan