花枝丸
TM5 TM6

花枝丸

2.5 (2 hodnocení)

Suroviny

  • 500 克 花枝 ,去除內臟
  • 10 克 薑
  • 50 克 豬板油 ,切丁(約1公分)
  • 150 克 日本太白粉 (馬鈴薯澱粉)
  • ½ 茶匙 鹽
  • 1 茶匙 糖
  • ¼ 茶匙 白胡椒粉
  • 10 克 米酒
  • 1500 克 水

Nutriční hodnoty
na 25 顆
Kalorie
3505.5 kJ / 838.6 kcal
Protein
61.1 g
Sacharidy
44.5 g
Tuk
52.8 g
Nasycený tuk
1020.7 g
Vláknina
1.1 g
Sodík
1261.5 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty