Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g água
- 30 g mel
-
20
g fermento de padeiro fresco
nebo 2 c. chá de fermento de padeiro seco - 600 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 1 c. chá de sal
- 60 g azeite, mais q.b. p/ pincelar
- 24 pés de alecrim
- Flor de sal q.b. p/ polvilhar
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 502.8 kJ / 120.2 kcal
- Protein
- 3.4 g
- Sacharidy
- 19.7 g
- Tuk
- 3 g
- Nasycený tuk
- 0.4 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 98.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Frango cremoso com manteiga de especiarias (Murgh makhani)
1h 15min
Pescada com ovos e arroz de alho e coentros
40min
Trouxas de legumes
1h
Croquetes de frango
1h
Arroz de cenoura
30min
Granizado tropical
5min
Pão de banana
1h 50 min
Tempero picante para grelhados
Žádné hodnocení
Bacalhau com tapenade, tomate e cuscuz
30min
Pão de banana e alfarroba
1h 45 min
Bolachas de Páscoa
1h
Tarte de frutos de verão sem açúcar
25 phút