Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g água
- 30 g mel
-
20
g fermento de padeiro fresco
nebo 2 c. chá de fermento de padeiro seco - 600 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 1 c. chá de sal
- 60 g azeite, mais q.b. p/ pincelar
- 24 pés de alecrim
- Flor de sal q.b. p/ polvilhar
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 502.8 kJ / 120.2 kcal
- Protein
- 3.4 g
- Sacharidy
- 19.7 g
- Tuk
- 3 g
- Nasycený tuk
- 0.4 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 98.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Biscotti de claras e chá de flores e ervas aromáticas
55min
Biscoitos estaladiços
25min
Focaccia recheada
3hod.
Tisana de hortelã, erva-doce e limão
10min
Bolo de amendoim
35min
Tarte de legumes espiralizados com Halloumi - TM6
1 Std. 10 Min
Piza com rebordo recheado
2 Std. 30 Min
Arroz de ervilhas com salsichas
30min
Pão-de-ló de Freitas
45 Min
Beringelas recheadas com cuscuz de legumes
30min
Pão-de-ló de chocolate
1小时
Tarte de amêndoa da Estremadura
45 Min