Açorda de perdiz
TM6 TM5

Açorda de perdiz

3.8 (4 hodnocení)

Suroviny

  • 15 g coentros
  • 15 g poejo
  • 5 dentes de alho
  • 70 g azeite, mais q.b. p/ pincelar
  • 3000 g água
  • 50 g vinagre
  • 1 ½ c. chá de sal
  • 6 ovos
  • 2 perdizes cortadas em quartos (600 g aprox.)
  • 1 c. chá de caldo de carne caseiro
    nebo 1 cubo de caldo de carne
  • 250 g pão alentejano cortado finamente

Nutriční hodnoty
na 1 dose
Kalorie
1800 kJ / 431 kcal
Protein
35 g
Sacharidy
2 g
Tuk
21 g
Vláknina
2 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty