Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 15 g coentros
- 15 g poejo
- 5 dentes de alho
- 70 g azeite, mais q.b. p/ pincelar
- 3000 g água
- 50 g vinagre
- 1 ½ c. chá de sal
- 6 ovos
- 2 perdizes cortadas em quartos (600 g aprox.)
-
1
c. chá de caldo de carne caseiro
nebo 1 cubo de caldo de carne - 250 g pão alentejano cortado finamente
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1800 kJ / 431 kcal
- Protein
- 35 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 21 g
- Vláknina
- 2 g
Alternativní recepty
Halloumi BIY com bacon ou curgete
9h
Saltear 350 g de chalota
Pas d’évaluation
Patê marinheiro
5min
Hambúrgueres com crosta de sésamo
35min
Perdiz de escabeche
24h
Leite creme fino
15min
Mini pavlovas com três recheios
5h
Patê de cavala fumada
5min
Empada de cozido à portuguesa
2 Std. 10 Min
Bacalhau com “natas”
50min
Massa de piza com descarte de massa-mãe
4h 10min
Açorda alentejana de bacalhau
30 min