Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 15 g coentros
- 15 g poejo
- 5 dentes de alho
- 70 g azeite, mais q.b. p/ pincelar
- 3000 g água
- 50 g vinagre
- 1 ½ c. chá de sal
- 6 ovos
- 2 perdizes cortadas em quartos (600 g aprox.)
-
1
c. chá de caldo de carne caseiro
nebo 1 cubo de caldo de carne - 250 g pão alentejano cortado finamente
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1800 kJ / 431 kcal
- Protein
- 35 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 21 g
- Vláknina
- 2 g
Alternativní recepty
Bife com manteiga de ervas
2 godz. 15 min
Tulipas com gelado de praliné
9h
Cerveja de gengibre
120h
Gelado de maçã assada com vinho do Porto
12h
Escalopes de vitela com redução de morango
30 min
Bacalhau em sous-vide com molho de aneto e puré de pimentos assados
1 Std. 20 Min
Concentrado de morango
4h
Maionese de ketchup
5min
Bananas da Madeira com molho de caramelo e especiarias
1 Std. 50 Min
Mini pizas WoW
2h
Molho choron
20min
Pato confitado
20h