Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 15 g coentros
- 15 g poejo
- 5 dentes de alho
- 70 g azeite, mais q.b. p/ pincelar
- 3000 g água
- 50 g vinagre
- 1 ½ c. chá de sal
- 6 ovos
- 2 perdizes cortadas em quartos (600 g aprox.)
-
1
c. chá de caldo de carne caseiro
nebo 1 cubo de caldo de carne - 250 g pão alentejano cortado finamente
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1800 kJ / 431 kcal
- Protein
- 35 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 21 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tomatada de bacalhau bragançana
35min
Sanduíche de atum e agrião
4j 10 menit
Mil-folhas de melancia e camarão
30min
Tábua de fumados de peixe, pão de azeite e maionese de ervas
3h 15min
Aveludado de mexilhão
50min
Frango com molho tandoori
5 godz.
Frango com molho de gengibre
1 Std. 20 Min
Polvo com creme de curgete
1h 5min
Piza de espinafres e funcho
1 Std. 40 Min
Patê de cavala fumada
Žádné hodnocení
Sopa de bacalhau e marisco
1h
Açorda alentejana de bacalhau
30min