Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g lagostins c/ casca abertos ao meio
- 1 c. chá de sal
- 1 c. sopa de folhas de tomilho-limão
- 1 limão (raspa e sumo)
- 40 g queijo parmesão
- 80 g chalota
- 70 g manteiga
- 10 g manjericão
- 10 g coentros
- 100 g queijo mascarpone
- 3 dentes de alho
-
150
g espumante
nebo 150 g champanhe - 800 g água
-
1
c. chá de caldo de marisco
nebo 1 cubo caldo de marisco - 350 g arroz p/ risoto
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2082.6 kJ / 497.8 kcal
- Protein
- 22.2 g
- Sacharidy
- 55.4 g
- Tuk
- 18.6 g
- Nasycený tuk
- 10.8 g
- Vláknina
- 1.6 g
- Sodík
- 1119.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Petits gâteaux de goiaba
30 min
Risoto
30 min
Tártaro de salmão
1h 30min
Risoto de espinafres e queijo azul
25min
Risoto preto com camarão
45 min
Risoto de camarão, espargos e açafrão
45 min
Risoto à milanesa
25min
Risoto de camarão e leite de coco
30 min
Risoto de cogumelos com presunto
1 godz.
Petit gâteau de caramelo
15min
Risoto de salmão fumado e alho-francês
30 min
Risoto de curgete e camarão
35min