Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Tártaro
- 40 g alcaparras
- 40 g cornichons
- 50 g chalota
- 250 g lombo de novilho cortado em pedaços (3 cm aprox.), semi-congelado (1 hora no congelador aprox.)
- 250 g lombo de novilho cortado em pedaços (3 cm aprox.), semi-congelado
- Flor de sal q.b.
- Pimenta preta, moída no momento q.b.
Maionese de mostarda
- 125 g óleo de amendoim
- 2 gemas de ovo
- 40 g mostarda de Dijon
- 1 pitada de sal marinho
- Pimenta preta, moída no momento q.b. p/ servir
- Alcaparras q.b. p/ servir
- Flor de sal q.b. p/ servir
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2120.2 kJ / 506.7 kcal
- Protein
- 28 g
- Sacharidy
- 3.8 g
- Tuk
- 43 g
- Nasycený tuk
- 10.4 g
- Vláknina
- 1.2 g
- Sodík
- 457.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sopa fria de pêssego e cenoura
1 godz. 45 min
Gaspacho de tomate e alperce
1 Std. 15 Min
Ceviche de robalo com leche de tigre
2h 15min
Sopa fria de milho e espargos laminados
35min
Rolo de agrião com cebola confitada
1h
Tártaro de salmão
1h 30min
Tartar de salmão
10min
Suco de frutas
10min
Panacota de matcha
2h
Vichyssoise
40min
Vichyssoise de espargos
40min
Rosbife com molho de manga e malagueta
2h 45min