Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Tártaro
- 40 g alcaparras
- 40 g cornichons
- 50 g chalota
- 250 g lombo de novilho cortado em pedaços (3 cm aprox.), semi-congelado (1 hora no congelador aprox.)
- 250 g lombo de novilho cortado em pedaços (3 cm aprox.), semi-congelado
- Flor de sal q.b.
- Pimenta preta, moída no momento q.b.
Maionese de mostarda
- 125 g óleo de amendoim
- 2 gemas de ovo
- 40 g mostarda de Dijon
- 1 pitada de sal marinho
- Pimenta preta, moída no momento q.b. p/ servir
- Alcaparras q.b. p/ servir
- Flor de sal q.b. p/ servir
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2120.2 kJ / 506.7 kcal
- Protein
- 28 g
- Sacharidy
- 3.8 g
- Tuk
- 43 g
- Nasycený tuk
- 10.4 g
- Vláknina
- 1.2 g
- Sodík
- 457.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vazia com chimichurri
2 godz.
Rolinhos de linguado, puré de aipo e espargos
45 min
Risoto com romã, queijo azul e conhaque
45 min
Molho holandês
10 min
Molho béarnaise
15min
Ceviche de robalo com leche de tigre
2h 15 min
Molho holandês
10 min
Risoto de caipirinha e vieiras
35min
Creme de tomate com laranja e crocante de queijo
35min
Ceviche de camarão com tomate
4h
Tártaro de salmão
1h 30 min
Risoto de champanhe com camarão e vieiras
45 min