V této kolekci najdete recepty na pokrmy připravované každodenně s využitím převážně sezónních surovin. V zimě si připravíte kaštanovou polévku, na jaře svěží zelenou brokolicovou pomazánku a třeba ještě zelený špenátový dort s mascarpone. V létě bude chutnat vychlazený rebarborový pohár a na podzim se zahřejete palačinkami s mangem marinovanými rumem.
Podzimní celerový salát
15min.
Brokolicová pomazánka
15min.
Kaštanová krémová polévka
1hod. 10min.
Chléb Pita
1hod. 30min.
Polentové koláčky (bez lepku)
1hod.
Bramborovo-lososové karbanátky s brokolicí a avokádový salát
45min.
Marinované palačinky s mangovým tvarohem
55min.
Plněná hruška vařená v páře (bez lepku)
40min.
Zelený dort s citrónovou polevou
4hod. 30min.
Pomerančový chlebíček
50min.
Dušená rebarbora s tvarohovým krémem
25min.