Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 gramů vlašských ořechů, loupaných
- 1300 gramů vody
- 300 gramů čerstvých kaštanů, neloupaných, proříznutých jako mušle
- 5 polévkových lžic oleje
- 4 plátky toustového chleba, nakrájeného na kostičky
- 50 gramů šalotky
- 10 gramů másla
- 150 gramů brambor, na kousky
- 120 gramů jablek, na kousky
- 2 špetky majoránky, sušené
- 2 špetky soli
- 1 špetka pepře, černého, mletého
-
2
vrchovaté čajové lžičky zeleninové dochucovací pasty, domácí
nebo 2 kostky zeleninového bujónu - 150 gramů smetany, min. 30 % tuku
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1684 kJ / 402 kcal
- Protein
- 4.1 g
- Sacharidy
- 38.1 g
- Tuk
- 25.5 g
- Vláknina
- 1.6 g
Alternativní recepty
Ovesná kaše s houbami
40 Min
Bramborový salát s vejci (s krytem mixovacích nožů 2v1)
45 Min
Špaldový salát s kuřecím masem a mandlemi
45 Min
Stew z fazolí černé oko s olihní
Žádné hodnocení
Hráškovo-zázvorová polévka a citrónový losos s brokolicí
50min
Thajské lososové balíčky na páře
45 Min
Pistáciové krekry (bez lepku)
30 Min
Holandská omáčka s medvědím česnekem
15 Min
Krém Saint-Germain
50min
Špenátová polévka s vejci
35 Min
Mořský vlk v aromatické solné krustě
55 Min
Česneková krémová polévka se šlehačkou a opečenými krutony
1 Std.