Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 45 gramů polenty
- 15 gramů sýru parmazánu
- 400 gramů vody
- 1 špetka soli
- 10 gramů másla, plus extra na vymazání
- 1 špetka pepře, černého, mletého
- 2 polévkové lžíce olivového oleje
- 8 plátků parmské šunky
- 60 gramů gorgonzoly
- 16 kusů sušených brusinek
- Nutriční hodnoty
- na 1 kus
- Kalorie
- 554 kJ / 132 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 6.5 g
- Tuk
- 19 g
- Vláknina
- 0.3 g
Alternativní recepty
Univerzální bezlepkové těsto
35 Min
Polenta s hříbky
55min
Veganský banánovo-kokosový koláč
1h 20min
Panellets
11h 20 min.
Flan z kozího sýru s jogurtovou omáčkou a pórkem
Žádné hodnocení
Citrónový sorbet
8 godz. 35 min
Veganský čedar z kešu
3h 10min
Pistáciové krekry (bez lepku)
30 Min
Lněné bezlepkové pečivo
1 Std.
Veganská baklava
2 Std. 40 Min
Bezlepkové mandlovo-proteinové housky
1 Std. 30 Min
Ovesné mléko
1 Std. 10 Min