Zařízení & příslušenství
Podzimní celerový salát
Příprava 10min.
Celkový 15min.
4 porce
Suroviny
-
25 gramů směsi semínek (dýně, slunečnice, pinie)
-
1 polévková lžíce sójové omáčky tmavé
-
220 gramů červeného hlávkového zelí
-
300 gramů celeru bulvy, na menší kousky
-
135 gramů mrkve na menší kousky
-
150 gramů jablek bez jader, nakrájených na tenké plátky
-
20 gramů petrželové natě hladkolisté
-
4 polévkové lžíce bílého jogurtu
-
40 gramů majonézy
-
2 polévkové lžíce dijonské hořčice
-
2 špetky soli
-
1 špetka pepře, černého, čerstvě umletého
-
4 plátky chleba
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
12.5 g
Kalorie
1506 kJ /
360 kcal
Tuk
16.6 g
Vláknina
9.3 g
Sacharidy
40.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Domácí recepty prověřené časem
11 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Čočkový salát
2hod. 45min.
Mrkvové bulky se skyrem
40min.
Salát z bílého zelí, mrkve a jablka
5min.
Veganská dršťková polévka s cizrnou a hlívou ústřičnou
30min.
Pohankové krekry s černuchou
1hod.
Zelný salát s bylinkami
10min.
Celerový salát s rozinkami a vlašskými ořechy
1hod. 15min.
Řecký zelný salát
2hod. 15min.
Salát z červené řepy
10min.
Salát z červené řepy s jablky a ořechy
10min.
Zelný salát s křenem
10min.
Brokolicový salát
10min.