Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 25 gramů směsi semínek (dýně, slunečnice, pinie)
- 1 polévková lžíce sójové omáčky, tmavé
- 220 gramů červeného hlávkového zelí
- 300 gramů celeru, bulvy, na menší kousky
- 135 gramů mrkve, na menší kousky
- 150 gramů jablek, bez jader, nakrájených na tenké plátky
- 20 gramů petrželové natě, hladkolisté
- 4 polévkové lžíce bílého jogurtu
- 40 gramů majonézy
- 2 polévkové lžíce dijonské hořčice
- 1 špetka pepře, černého, čerstvě umletého
- 2 špetky soli
- 4 plátky chleba
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1506 kJ / 360 kcal
- Protein
- 12.5 g
- Sacharidy
- 40.3 g
- Tuk
- 16.6 g
- Vláknina
- 9.3 g
Alternativní recepty
Celerový salát s rozinkami a vlašskými ořechy
1 Std. 15 Min
Ruský salát z červené řepy
1 Std. 10 Min
Pohankový závin s kysaným zelím a dýní (bez lepku)
1 Std. 10 Min
Bylinková polévka s vejci
30 Min
Jablkovo - mrkvový salát
10 min
Kadeřávek s pikantní zálivkou
15 min
Salát z fenyklu, řapíkatého celeru a zelených jablek (TM6)
15 min
Kari coleslaw
10 min
Salát z červené řepy
10 min
Boršč aneb červená polévka
1 Std. 15 Min
Salát z červené řepy s jablky a ořechy
10 min
Salát 5 sekund
5 min