Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 25 gramů směsi semínek (dýně, slunečnice, pinie)
- 1 polévková lžíce sójové omáčky, tmavé
- 220 gramů červeného hlávkového zelí
- 300 gramů celeru, bulvy, na menší kousky
- 135 gramů mrkve, na menší kousky
- 150 gramů jablek, bez jader, nakrájených na tenké plátky
- 20 gramů petrželové natě, hladkolisté
- 4 polévkové lžíce bílého jogurtu
- 40 gramů majonézy
- 2 polévkové lžíce dijonské hořčice
- 1 špetka pepře, černého, čerstvě umletého
- 2 špetky soli
- 4 plátky chleba
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1506 kJ / 360 kcal
- Protein
- 12.5 g
- Sacharidy
- 40.3 g
- Tuk
- 16.6 g
- Vláknina
- 9.3 g
Alternativní recepty
Řecký zelný salát
2h 15min
Čočkový salát
2 Std. 45 Min
Salát detox
10 Min
Cuketový bowl s tofu
40min
Červeno-zelená čočka se sušenými rajčaty a kapary
35 Min
Salát z červené řepy s jablky a ořechy
10 Min
Kváskový chléb
16h 30min
Bulgurový salát s granátovým jablkem a fetou
50 min
Cuketová omeleta s našlehanými bílky
30min
Salát z červené řepy
10 Min
Zimní salát s pohankou a růžičkovou kapustou
45 Min
Celerový salát s rozinkami a vlašskými ořechy
1h 15min