Zařízení & příslušenství
Podzimní celerový salát
Příprava 10min.
Celkový 15min.
4 porce
Suroviny
-
25 gramů směsi semínek (dýně, slunečnice, pinie)
-
1 polévková lžíce sójové omáčky tmavé
-
220 gramů červeného hlávkového zelí
-
300 gramů celeru bulvy, na menší kousky
-
135 gramů mrkve na menší kousky
-
150 gramů jablek bez jader, nakrájených na tenké plátky
-
20 gramů petrželové natě hladkolisté
-
4 polévkové lžíce bílého jogurtu
-
40 gramů majonézy
-
2 polévkové lžíce dijonské hořčice
-
2 špetky soli
-
1 špetka pepře, černého, čerstvě umletého
-
4 plátky chleba
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
12.5 g
Kalorie
1506 kJ /
360 kcal
Tuk
16.6 g
Vláknina
9.3 g
Sacharidy
40.3 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než 100 000 čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Domácí recepty prověřené časem
11 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Salát z fenyklu, řapíkatého celeru a zelených jablek (TM6)
15min
Salát z fenyklu, řapíkatého celeru a zelených jablek
15min
Dýňový salát s jablky a ředkvičkami
10min
Listový salát s jablky a čedarem
25min
Ruský salát z červené řepy
1h 10min
Salát z červené řepy s jablky a ořechy
10min
Celerový salát s rozinkami a vlašskými ořechy
1h 15min
Podzimní dýňový salát
10min
Salát z červené řepy
10min
Řecký zelný salát
2h 15min
Kari coleslaw
10min
Zelný salát s křenem
10min