
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 25 gramů směsi semínek (dýně, slunečnice, pinie)
- 1 polévková lžíce sójové omáčky, tmavé
- 220 gramů červeného hlávkového zelí
- 300 gramů celeru, bulvy, na menší kousky
- 135 gramů mrkve, na menší kousky
- 150 gramů jablek, bez jader, nakrájených na tenké plátky
- 20 gramů petrželové natě, hladkolisté
- 4 polévkové lžíce bílého jogurtu
- 40 gramů majonézy
- 2 polévkové lžíce dijonské hořčice
- 1 špetka pepře, černého, čerstvě umletého
- 2 špetky soli
- 4 plátky chleba
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1506 kJ / 360 kcal
- Protein
- 12.5 g
- Sacharidy
- 40.3 g
- Tuk
- 16.6 g
- Vláknina
- 9.3 g
Alternativní recepty
Řecký zelný salát
2hod. 15min
Letní nápoj Hugo
5min
Okurkový relish
1hod. 30min
Marinované filety z bílé ryby s omáčkou chermoula a kuskusovým salátem
1hod. 20min
Lilkové rolky plněné sýrem paneer s červenou čočkou a jogurtovým dipem
40min
Dýňový salát s rukolou a kuličkami labneh
13hod. 30min
Angreštový crumble
1hod.
Veganská dršťková polévka s cizrnou a hlívou ústřičnou
30min
Bylinková polévka s vejci
30min
Slaný koláč s tuňákem, vejci a kapary
1hod.
Polentové koláčky (bez lepku)
1hod.
Bramborové placičky s červenou řepou a jogurtovým dipem
Žádné hodnocení
1hod.