Zařízení & příslušenství
Bramborovo-lososové karbanátky s brokolicí a avokádový salát
Příprava 20min.
Celkový 45min.
4 porce
Suroviny
Bramborovo-lososové karbanátky:
-
500 gramů vody
-
500 gramů brambor na kousky
-
400 gramů čerstvého lososa bez kůže
-
85 gramů brokolice rozebrané na růžičky
-
15 gramů kopru, čerstvého
-
25 gramů citrónové šťávy čerstvě vymačkané
-
3 špetky soli
-
2 špetky pepře, černého, mletého
-
olej na smažení
Hořčičná zálivka a avokádový salát:
-
25 gramů citrónové šťávy čerstvě vymačkané
-
1 polévková lžíce dijonské hořčice
-
2 polévkové lžíce extra panenského olivového oleje
-
1 špetka soli
-
1 špetka pepře, černého, mletého
-
320 gramů avokáda bez pecky a kůry, nakrájeného na kostičky
-
300 gramů cherry rajčátek napůl
-
125 gramů polníčku
-
1 citrón nakrájený na 4 dílky, k servírování
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
27 g
Kalorie
3084 kJ /
737 kcal
Tuk
55 g
Vláknina
7.5 g
Sacharidy
30.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Domácí recepty prověřené časem
11 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Plněná rajčata
25min.
Treska na rajčatovém lůžku
55min.
Velikonoční mrkvičky z listového těsta plněné mrkvovým krémem
45min.
Klasický bratwurst
3hod. 30min.
Bílý chřest s jogurtovým přelivem à la holandská omáčka
1hod.
Citrónové kuře s chřestem
40min.
Pstruh na páře a květákové pyré
1hod. 10min.
Chřestový krém se sýrovými chipsy
50min.
Treska s bramborami, kapustou a pomerančovou omáčkou
1hod.
Treska v soli se smetanovým kaviárem
20min.
Masové kuličky s fetou
35min.
Pečená rýže s cuketou a sýrem
50min.