Tři důvody navíc, proč se zamilujete do svého TM5

V tomto článku si povíme o třech průlomových vylepšeních, díky nimž bude váš život snadnější, čistější a bezpečnější a díky nimž se do svého aktualizovaného TM5 opět zamilujete. Thermomix® je první přístroj svého druhu, který je stále chytřejší, získává nové funkce a využívá nejmodernější technologie, aby se vám v kuchyni vařilo bez problémů a efektivně.

Už se nemusíte bát mytí

Díky nové softwarové aktualizaci budete moci využívat široce oblíbený program Předmytí, který vám usnadní čištění mixovací nádoby. Tento program výrazně zjednoduší mytí rozpuštěním přilnutých odolných ingrediencí, např. dortové těsto. Do přístroje jednoduše nalijte litr vody a kapku mycího přípravku nebo 50 ml octa a Thermomix® se postará o zbytek.

Rychlejší spuštění oblíbeného programu

Tato užitečná nová funkce vám umožní vytvořit si zkratku ke svému oblíbenému programu. Spustíte jej dlouhým stisknutím tlačítka vybraného programu a v kuchyni si tak ušetříte čas.

Zámek

Zajistěte si kontrolu nad děním v kuchyni díky programu okamžitého zamčení – obrazovka přístroje se během vaření zamkne a znemožní tak nechtěný přístup. Bez platného kódu, který si nastavíte během prvního spuštění programu, nelze vybrat žádné další funkce. Tuto bezpečnostní „pojistku“ samozřejmě nejvíce ocení uživatelé Thermomixu s malými dětmi.

Tyto aktualizace uvedeme v následujících týdnech pro všechny TM5 – můžete se těšit! Aby bylo možné software stáhnout a používat tyto skvělé nové funkce, musí být vaše zařízení připojeno pomocí Cook-Key

Uvařte si nejnovější recepty pro TM5

Zobrazit více