
Zařízení & příslušenství
Játrová paštika s nakládanou hruškou
Příprava 10min
Celkový 11hod. 30min
6 porcí
Suroviny
-
drůbežích jater krůtích nebo kuřecích, na kousky (3 x 3 cm)500 gramů
-
hruškovice75 gramů
-
hrušky zralé, oloupané, bez jádřince, na 8 dílků150 gramů
-
pepře, celého, barevného15 gramů
-
oleje35 gramů
-
cibule150 gramů
-
stroužky česneku2
-
špeku na kostičky (2 x 2 cm)120 gramů
-
smetany ke šlehání, 30-40 % tuku100 gramů
-
muškátového oříšku, mletého½ čajové lžičky
-
rozmarýnu, čerstvého pouze lístky2 větvičky
-
másla100 gramů
-
soli1 ¼ čajové lžičky
-
anglické slaniny na plátky100 gramů
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
613 kcal /
2573 kJ
Protein
18 g
Tuk
54 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
2 g
Nasycený tuk
25 g
Sodík
1069 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Příběhy chutí I.
21 recept
Česká republika
Česká republika