Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 gramů drůbežích jater, krůtích nebo kuřecích, na kousky (3 x 3 cm)
- 75 gramů hruškovice
- 150 gramů hrušky,zralé, oloupané, bez jádřince, na 8 dílků
- 15 gramů pepře, celého, barevného
- 35 gramů oleje
- 150 gramů cibule
- 2 stroužky česneku
- 120 gramů špeku, na kostičky (2 x 2 cm)
- 100 gramů smetany ke šlehání, 30-40 % tuku
- ½ čajové lžičky muškátového oříšku, mletého
- 2 větvičky rozmarýnu, čerstvého, pouze lístky
- 100 gramů másla
- 1 ¼ čajové lžičky soli
- 100 gramů anglické slaniny, na plátky
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 2573 kJ / 613 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 54 g
- Nasycený tuk
- 25 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 1069 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Boršč aneb červená polévka
1h 15 min
Drůbeží játrová paštika
6 godz. 40 min
Paštika z kuřecích jater s oříšky
24 godz. 20 min
Rybí hamburger s okurkovou omáčkou
20 Min
Rajčatový kečup
40 min
Biskupský mandlový chlebíček s olivami a sušenými rajčaty (bez laktózy)
Žádné hodnocení
Sváteční paštika ze tří druhů mas
2h 10 min
RAW sushi se zázvorovou omáčkou
8h 30min
Toskánské crostini
30 min
Kváskový chléb
16h 30min
Coleslaw s Multifunkčním kráječem Thermomix® pro TM6
10 Min
Játrová rýže
35 min