Játrová paštika s nakládanou hruškou

Játrová paštika s nakládanou hruškou

4.2 5 hodnocení
Příprava 10min
Celkový 11hod. 30min
6 porcí

Suroviny

  • drůbežích jater krůtích nebo kuřecích, na kousky (3 x 3 cm)
    500 gramů
  • hruškovice
    75 gramů
  • hrušky zralé, oloupané, bez jádřince, na 8 dílků
    150 gramů
  • pepře, celého, barevného
    15 gramů
  • oleje
    35 gramů
  • cibule
    150 gramů
  • stroužky česneku
    2
  • špeku na kostičky (2 x 2 cm)
    120 gramů
  • smetany ke šlehání, 30-40 % tuku
    100 gramů
  • muškátového oříšku, mletého
    ½ čajové lžičky
  • rozmarýnu, čerstvého pouze lístky
    2 větvičky
  • másla
    100 gramů
  • soli
    1 ¼ čajové lžičky
  • anglické slaniny na plátky
    100 gramů

Nutriční hodnoty na 1 porci

Kalorie 613 kcal / 2573 kJ
Protein 18 g
Tuk 54 g
Sacharidy 10 g
Vláknina 2 g
Nasycený tuk 25 g
Sodík 1069 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...