Játrová paštika s nakládanou hruškou
TM5 TM6

Játrová paštika s nakládanou hruškou

4.3 (4 hodnocení)

Suroviny

  • 500 gramů drůbežích jater, krůtích nebo kuřecích, na kousky (3 x 3 cm)
  • 75 gramů hruškovice
  • 150 gramů hrušky,zralé, oloupané, bez jádřince, na 8 dílků
  • 15 gramů pepře, celého, barevného
  • 35 gramů oleje
  • 150 gramů cibule
  • 2 stroužky česneku
  • 120 gramů špeku, na kostičky (2 x 2 cm)
  • 100 gramů smetany ke šlehání, 30-40 % tuku
  • ½ čajové lžičky muškátového oříšku, mletého
  • 2 větvičky rozmarýnu, čerstvého, pouze lístky
  • 100 gramů másla
  • 1 ¼ čajové lžičky soli
  • 100 gramů anglické slaniny, na plátky

Nutriční hodnoty
na 1 porci
Kalorie
2573 kJ / 613 kcal
Protein
18 g
Sacharidy
10 g
Tuk
54 g
Nasycený tuk
25 g
Vláknina
2 g
Sodík
1069 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty