Játrová paštika s nakládanou hruškou

Játrová paštika s nakládanou hruškou

4.3 6 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 11hod. 30min.
6 porcí

Suroviny

  • 500 gramů drůbežích jater krůtích nebo kuřecích, na kousky (3 x 3 cm)
  • 75 gramů hruškovice
  • 150 gramů hrušky zralé, oloupané, bez jádřince, na 8 dílků
  • 15 gramů pepře, celého, barevného
  • 35 gramů oleje
  • 150 gramů cibule
  • 2 stroužky česneku
  • 120 gramů špeku na kostičky (2 x 2 cm)
  • 100 gramů smetany ke šlehání, 30-40 % tuku
  • ½ čajové lžičky muškátového oříšku, mletého
  • 2 větvičky rozmarýnu, čerstvého pouze lístky
  • 100 gramů másla
  • 1 ¼ čajové lžičky soli
  • 100 gramů anglické slaniny na plátky

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 porci

Sodík 1069 mg
Protein 18 g
Kalorie 2573 kJ / 613 kcal
Tuk 54 g
Vláknina 2 g
Nasycený tuk 25 g
Sacharidy 10 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...