
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 gramů drůbežích jater krůtích nebo kuřecích, na kousky (3 x 3 cm)
- 75 gramů hruškovice
- 150 gramů hrušky zralé, oloupané, bez jádřince, na 8 dílků
- 15 gramů pepře, celého, barevného
- 35 gramů oleje
- 150 gramů cibule
- 2 stroužky česneku
- 120 gramů špeku na kostičky (2 x 2 cm)
- 100 gramů smetany ke šlehání, 30-40 % tuku
- ½ čajové lžičky muškátového oříšku, mletého
- 2 větvičky rozmarýnu, čerstvého pouze lístky
- 100 gramů másla
- 1 ¼ čajové lžičky soli
- 100 gramů anglické slaniny na plátky
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 613 kcal / 2573 kJ
- Protein
- 18 g
- Tuk
- 54 g
- Sacharidy
- 10 g
- Vláknina
- 2 g
- Nasycený tuk
- 25 g
- Sodík
- 1069 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bulky s ořechovou náplní a vajíčkovým salátem
1 h 30 min
Grilovaná ryba a mořské plody s pepřovo-mandlovou omáčkou a bazalkovo-jogurtovým dipem
No ratings
Sýrové fondue s bagetou
25 min
Cibulačka v chlebu
55 min
Chlupaté knedlíky
1 h 5 min
Lososový tatarák s vejcem a avokádem
45 min
Kachní paštika s olivami
2 h 40 min
Paštika z kachních jater
45 min
Huspenina
2 h 25 min
Péřové bramborové knedlíky
1 h 10 min
Drůbeží játrová paštika
6 h 40 min
Játrová rýže
35 min