Zařízení & příslušenství
Játrová paštika s nakládanou hruškou
Příprava 10min.
Celkový 11hod. 30min.
6 porcí
Suroviny
-
500 gramů drůbežích jater krůtích nebo kuřecích, na kousky (3 x 3 cm)
-
75 gramů hruškovice
-
150 gramů hrušky zralé, oloupané, bez jádřince, na 8 dílků
-
15 gramů pepře, celého, barevného
-
35 gramů oleje
-
150 gramů cibule
-
2 stroužky česneku
-
120 gramů špeku na kostičky (2 x 2 cm)
-
100 gramů smetany ke šlehání, 30-40 % tuku
-
½ čajové lžičky muškátového oříšku, mletého
-
2 větvičky rozmarýnu, čerstvého pouze lístky
-
100 gramů másla
-
1 ¼ čajové lžičky soli
-
100 gramů anglické slaniny na plátky
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porci
Sodík
1069 mg
Protein
18 g
Kalorie
2573 kJ /
613 kcal
Tuk
54 g
Vláknina
2 g
Nasycený tuk
25 g
Sacharidy
10 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Příběhy chutí I.
21 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Vajíčková pomazánka s křenem
15min.
Kachní prsa s červeným zelím a celerovým pyré
Žádné hodnocení
Křenová pomazánka
7min.
Zajíčci s tvarohovou náplní
2hod. 15min.
Játrová rýže
35min.
Bulky s ořechovou náplní a vajíčkovým salátem
1hod. 30min.
Velikonoční králičí paštika
1hod. 25min.
Pomazánka z makrely
20min.
Majonéza
5min.
Drůbeží játrová paštika
6hod. 40min.
Pomazánka z čabajky nebo loveckého salámu
15min.
Škvarková pomazánka
5min.