Zařízení & příslušenství
Játrová paštika s nakládanou hruškou
Příprava 10min.
Celkový 11hod. 30min.
6 porcí
Suroviny
-
500 gramů drůbežích jater krůtích nebo kuřecích, na kousky (3 x 3 cm)
-
75 gramů hruškovice
-
150 gramů hrušky zralé, oloupané, bez jádřince, na 8 dílků
-
15 gramů pepře, celého, barevného
-
35 gramů oleje
-
150 gramů cibule
-
2 stroužky česneku
-
120 gramů špeku na kostičky (2 x 2 cm)
-
100 gramů smetany ke šlehání, 30-40 % tuku
-
½ čajové lžičky muškátového oříšku, mletého
-
2 větvičky rozmarýnu, čerstvého pouze lístky
-
100 gramů másla
-
1 ¼ čajové lžičky soli
-
100 gramů anglické slaniny na plátky
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porci
Sodík
1069 mg
Protein
18 g
Kalorie
2573 kJ /
613 kcal
Tuk
54 g
Vláknina
2 g
Nasycený tuk
25 g
Sacharidy
10 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Příběhy chutí I.
21 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Džem z rebarbory a jahod
30min.
Velikonoční majonézová omáčka
30min.
Coleslaw s Multifunkčním kráječem Thermomix® pro TM6
10min.
Roztíratelný sýr
1hod.
Pomerančovo-zázvorový kečup
30min.
Rebarborovo meruňkový džem
30min.
Taštičky plněné králíkem, nakládaná hořčice
3hod. 5min.
Sýrová pomazánka Almogrote
1hod.
Rajčatový kečup
40min.
Kaštanová krémová polévka
1hod. 10min.
Drůbeží játrová paštika
6hod. 40min.
Kynuté knedlíky trochu jinak
1hod.