Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 stroužek česneku
- 5 gramů čerstvého zázvoru, oloupaného, na kousky
- 60 gramů cibule, na čtvrtky
- 20 gramů řepkového oleje
- 700 gramů vody
-
1 ½
čajové lžičky zeleninové dochucovací pasty
nebo 1 ½ kostky zeleninového bujónu (pro 0,5 l vody) - 300 gramů dýně hokkaidó, bez semínek, na kousky (2-3 cm)
- 200 gramů mrkve, na kolečka
- ½ čajové lžičky soli
- ½ čajové lžičky mletého kari
- ¼ čajové lžičky mletého římského kmínu
- 200 gramů červené čočky, propláchnuté pod tekoucí vodou
- 300 gramů kuřecích prsou, na kousky (cca 2 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 959 kJ / 229 kcal
- Protein
- 21 g
- Sacharidy
- 31 g
- Tuk
- 5.4 g
- Vláknina
- 7.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Květákovo-špenátové lasagne
1h 45min
Zapečené jáhly s kuřecím masem a mrkví
1h
Červené RAW stew z čerstvé zeleniny
5min
Dýňovo-čočková polévka
45min
Clafoutis s třešněmi s mandlovým mlékem (bez laktózy)
3 godz. 20 min
Houbové quinotto
30 Min
Pomerančové kostky (bez cukru a bez mouky)
1h 45min
Salát z quinoy s cuketou a mrkví
1sa 35 dk
Polenta s hříbky
55 Min
Eintopf se zelím a kroupami
1h
Jáhlová polévka se zeleninou
35 Min
Čočkovo-dýňová polévka
1h