Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Kruche ciasto
- 60 g cukru
- 70 g migdałów, w płatkach
- 130 g masła, zimnego, pokrojonego na kawałki
- 180 g mąki pszennej
- 1 jajko
- 1 szczypta soli
Nadzienie
- 600 g rabarbaru, różowego, pokrojonego na 11-12 cm kawałki
- 150 g brązowego cukru
- 70 g wody
- mąka pszenna, do oprószenia blatu
- 80 g cukru
- 5 g skórki z cytryny, ekologicznej, bez białych błonek, pokrojonej na kawałki
- 400 g sera ricotta, podzielonego na kawałki
- 1 jajko
- migdały, w płatkach, do posypania ciasta
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 1116.2 kJ / 266.6 kcal
- Protein
- 4.6 g
- Sacharidy
- 29.8 g
- Tuk
- 12.9 g
- Vláknina
- 2.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mazurek bakaliowy
2h 40 min
Clafoutis z rabarbarem
50 menit
Rabarbar pod kruszonką
55 Min
Sernik z rabarbarem
7h 30min
Tarta z rabarbarem i bezą
2 godz. 20 min
Włoska tarta z dżemem
2h 35 min
Zakręcone ciasto drożdżowe z jabłkami
1 Std. 15 Min
Ciasto z kruszonką
3h 20 min
Kruche ciasto z wiśniami
1j 20 menit
Jogurtowy placek ze śliwkami
1j 20 menit
Kruche ciasto z porzeczkami i bezą
1 Std. 45 Min
Ciasto z gruszkami i kruszonką
2j 10 menit