Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g di latte
- 5 g di lievito di birra fresco
- 1 cucchiaino colmo di curry in polvere
- 500 g di farina tipo 00 + q.b.
- 80 g di ricotta
- 50 g di burro a pezzi (2-3 cm)
- 10 g di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1272 kJ / 304 kcal
- Protein
- 9.3 g
- Sacharidy
- 51.6 g
- Tuk
- 8.2 g
- Vláknina
- 2.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pane al latte
2h 20 min
Ciabattine veloci
3h 10min
Pane alla birra
4 Std. 55 Min
Focaccia alle cipolle
2h 20 min
Filoncini alla cipolla
3 Std. 50 Min
Pane alle erbe aromatiche
1 Std. 30 Min
Pane arabo al rosmarino con za'hatar
50min
Pane alla ricotta
3h
Focaccia di zucca
1 Std. 35 Min
Parker Rolls (panini soffici)
3h
Pagnotta al rosmarino
3 Std. 30 Min
Pagnotte turche
2h 20 min