Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 180 g di zucchero
- 5 g di liquirizia pura
- 120 g di acqua
- 12 g di gelatina in fogli, ammollata in acqua fredda e strizzata
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 106.4 kJ / 25.4 kcal
- Protein
- 0.4 g
- Sacharidy
- 6.1 g
- Tuk
- 0 g
- Vláknina
- 0 g
Alternativní recepty
Caramelle mou
1h 15min
Caramelle toffee
2h
Caramelle toffee alle mandorle
1h 45 min
Gelato al caramello salato (TM6)
14 godz.
Caramelle gommose alla frutta
3 Std. 20 Min
Coni e cialde
1h 5min
Croccante a nido d'ape (Honeycomb)
1h 30min
Bavarese alla liquirizia
5h 15min
Mousse al vino rosso (senza glutine)
5 godz. 40 min
Croccante alle arachidi
1h 30min
Croccante a nido d'ape
1h 30min
Cioccolatini alle mandorle
2h 30min